mailbox does not work
Posted: 13 October 2012 08:09 PM   [ Ignore ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  281
Joined  2006-11-22

The mailbox suddenly doesn’t work. Did you change something?
I have tried Safari and Firefox on my Mac and Explorer on my PC and I get the same error.
First I get a menu of hyperlinks with no graphics. I tried to answer an mail from Andy and am unable to. When I try to reply I get a error that my browser sent something that the server did not understand. Please fix this soon.

Kirk

 Signature 

Core GT 12M
Rise XPD 9M
Mako Kingn
Mako Classic
Mako Wide

Profile
 
 
Posted: 13 October 2012 08:11 PM   [ Ignore ]   [ # 1 ]
Administrator
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  118
Joined  2007-03-19

Thanks, looking into it.

Profile
 
 
Posted: 15 October 2012 09:30 PM   [ Ignore ]   [ # 2 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  281
Joined  2006-11-22
Ned - 13 October 2012 08:11 PM

Thanks, looking into it.

This is what I get if it helps:
Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.

 Signature 

Core GT 12M
Rise XPD 9M
Mako Kingn
Mako Classic
Mako Wide

Profile
 
 
Posted: 16 October 2012 02:23 AM   [ Ignore ]   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  113
Joined  2009-08-20

My mail box says I have two unread messages, that is in error.

Profile
 
 
Posted: 24 October 2012 06:05 AM   [ Ignore ]   [ # 4 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  281
Joined  2006-11-22

The mailbox still does not work.
How long does it take to fix this? Isn’t it just debugging a few lines of code???

 Signature 

Core GT 12M
Rise XPD 9M
Mako Kingn
Mako Classic
Mako Wide

Profile
 
 
Posted: 08 November 2012 08:28 PM   [ Ignore ]   [ # 5 ]
Sr. Member
Avatar
RankRankRankRank
Total Posts:  281
Joined  2006-11-22

still broken…..

 Signature 

Core GT 12M
Rise XPD 9M
Mako Kingn
Mako Classic
Mako Wide

Profile